Snapchat aplicația momentului sau colecție de căței?

snapchat-videos

Îți amintești când pierdeai nopțile pe Hi5? Editai pozele în Photoscape, alegeai un efect de sepia și căutai citate celebre pentru a le atașa pozelor. Acele vremuri s-au întors într-o altă formulă numită Snapchat.

Snapchat a devenit în ultimul an o întregă rețea socială, care ar putea întrece și Facebook în viitor. Numeroase filtre, efecte și posibilitatea de a atașa text mă face să mă simt ca în generală când utilizam intens Hi5-ul. Mai ales că aplicația îți dă posibilitatea de a afla cine ți-a vizualizat pozele și clipurile de câteva secunde, exact ca pe Hi5, unde zilnic urmăreai ce oameni ți-au vizitat profilul.

Snapchat e mai șmecher ca Hi5-ul pentu că îți oferă alte numeroase opțiuni:

  • În cazul pozelor și filmărilor poți seta timpul de afișare începând de la o secundă până la 10 secunde.
  • Posibilitatea de a face un screenshot pozelor postate de prieteni. (PS: Aceștia vor primi o notificare și vor afla că ai realizat o captură!)
  • Posibilitatea de a utiliza chat-ul în privat. (Exact ca pe Facebook, numeroase stickere și opțiunea de a trimite poze în privat.)
  • Funcția Memories, care te ajută să îți salvezi snap-urile în aplicație și să le distribui din nou peste câteva ore sau zile.
  • Filtrele! Swipe stânga-dreapta și ajungi într-o imensă colecție de filtre cu căței, purcei, veverițe, oi, fluturi, pisici sau pur și simplu filtre de înfrumusețare. Cele din urmă sunt în special pentru fetele care sunt nevoite să le trimită băieților poze dimineață, seara, la facultate sau la fitness. Filtrele de pe Snapchat le atașează instant gene mai lungi, blush în obraji sau rujuri în diferite nuanțe.

Să nu uităm de colecția de căței și cățelușe care a ajuns virală pe internet din cauza aplicației. Urechiușele și boticul fac parte din primele filtre de pe Snapchat și sunt în continuare cele mai utilizate.

Tu ce nume ai pe Snapchat?

Comments

comments